Η Επόμενη Εmail Μarketing Καμπάνια

Σου Είναι Ένα Κλικ Μακριά


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τη Mastercard, μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στο χώρο των πληρωμών
σε ολόκληρο τον κόσμο, με σκοπό να βοηθήσουμε τις μικρές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν στο digital marketing.


Εγγραφείτε στη Moosend και ξεκινήστε να δημιουργείτε email newsletters, forms και landing pages που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας. Το κόστος είναι και παραμένει μηδενικό έως και για 2,000 μοναδικούς subscribers και σας δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τα ισχυρά email marketing και marketing automation εργαλεία της πλατφόρμας.

Εταιρείες που εμπιστεύονται την Moosend

Η Moosend Σου Δίνει Άπειρες Δυνατότητες

Έχουμε τα εργαλεία για να φτάσεις όλους σου τους στόχους

Drag-and-Drop editor για εύκολα και γρήγορα email newsletters

Το επόμενο email newsletter που θα στείλεις θα είναι το πιο εύκολο και διαδραστικό που έχεις δει. Πρόσθεσε video, εικόνες, GIFs και άλλα διαδραστικά elements με ένα κλικ.

Έτοιμα email newsletter templates για να ξεκινήσεις με σιγουριά

Για τις φορές που δεν έχεις χρόνο ή αν απλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, η Moosend φροντίζει να βρεις τη λύση με τα έτοιμα email newsletter templates που μπορείς να διαμορφώσεις όπως θες.


create landing pages with moosend

Segmentation Kαι Personalization

Οι δύο αυτές τεχνικές είναι το μέλλον του email marketing. Η Moosend σου δίνει τα εργαλεία να χωρίσεις το κοινό σου και να φτιάξεις custom μηνύματα που θα "μιλήσουν" στον καθένα ξεχωριστά.

Marketing Automation


Τα εργαλεία αυτοματισμού της Moosend σου επιτρέπουν να εφαρμόσεις τις πιο καινοτόμες τεχνικές. A/B testing, segmentation και ό,τι χρειάζεσαι για να βασίσεις τις αποφάσεις σου σε data - όχι στην τύχη.

Ερωτήσεις και Πληροφορίες

Ποια είναι η προσφορά;

Η προσφορά παρέχει δωρεάν όλα τα εργαλεία email marketing και αυτοματισμού της πλατφόρμας σε εταιρείες με έως και 2,000 μοναδικούς subscribers.

 

Γιατί είναι σημαντικό να κάνετε email marketing?

Πέρα από την επιστροφή επένδυσης (ROI) του email marketing η οποία είναι πολύ επικερδής, το email marketing και το marketing automation έχουν μια ακόμη πολύ σημαντική λειτουργία: Μέσω αυτών μπορεί το κοινό-στόχος μιας εταιρείας να γαλουχηθεί.

Χρησιμοποιώντας email marketing και marketing automation εργαλεία, μια εταιρεία μπορεί να δημιουργήσει εξατομικευμένα μηνύματα και χρήσιμο περιεχόμενο, προκειμένου να "εκπαιδεύσει" το κοινό της και να το μετατρέψει από πιθανούς σε πιστούς πελάτες.

 

Τι είναι το email marketing?

Το email marketing είναι μια από τις πιο προσοδοφόρες τεχνικές marketing σήμερα, με επιστροφή της επένδυσης της τάξεως των $42 για κάθε $1 που δαπανήθηκε. Μπορεί να προωθήσει άρτια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες οποιασδήποτε εταιρείας στο κοινό-στόχο.

Το κατάλληλο λογισμικό που βοηθά τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν μια στρατηγική marketing η οποία βασίζεται σε συγκεκριμένες πράξεις που επαναλαμβάνονται μέσω αυτοματισμού, ονομάζεται marketing automation.

Όροι προσφοράς

Η συγκεκριμένη προσφορά παρέχεται από τη Moosend, η οποία είναι αποκλειστικώς υπεύθυνη για την ορθή παροχή όλων των υπηρεσιών που περιλαμβάνονται σε αυτήν. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτήν την προσφορά πρέπει: (1) να είστε νέος πελάτης της Moosend και (2) να εγγραφείτε πρώτα στο δωρεάν πλάνο, το οποίο καλύπτει έως και 1,000 subscribers, μέσα από τη σελίδα της προσφοράς.

Ως νέος πελάτης της Moosend ορίζεται ο πελάτης που δεν έχει κάνει εγγραφή στις υπηρεσίες μας και δεν έχει αγοράσει κάποιο από τα πλάνα που προσφέρουμε χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.

Μετά την απόκτηση πρόσβασης και εφόσον ξεπεραστούν οι 2,000 subscribers, εάν
επιθυμείτε να συνεχίσει με κάποιο άλλο πλάνο, θα πρέπει να προχωρήσετε στην αγορά του πλάνου που αντιστοιχεί στον αριθμό subscribers σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επί πληρωμή πλάνα, ακολουθήστε το link: https://moosend.com/pricing/.

Με την εγγραφή σας, οι πληροφορίες που παρέχετε υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου της Moosend.

Χρήσιμα Links:

https://moosend.com/anti-spam-policy/
https://www.sitecore.com/trust/privacy-policy
https://moosend.com/terms/

Η εν λόγω προσφορά δεν είναι συνδυαστική ούτε μπορεί να μεταφερθεί ή να εξαργυρωθεί πάνω από μία φορά Η πρόσβαση στους 2,000 email subscribers θα δίνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών. Οι παραπάνω όροι μπορεί να υποστούν αλλαγές, oι αλλαγές θα αναρτηθούν σε αυτή την σελίδα. 

Καμπάνιες email marketing για επαγγελματίες

Πες αντίο στα περίπλοκα email marketing εργαλεία με τη Moosend.

© 2021 Moosend. All rights reserved.          Anti-Spam & Anti-Abuse Policy for Moosend       GDPR Compliant Privacy Policy for Moosend          Terms & Conditions           Affiliate Program Terms & Conditions

>